Sarajevo domaćin Balkan kampa: Prilika za mlade i talentovane fudbalere iz cijelog svijeta

RD Sports Agency iz Sarajeva, u saradnji sa svojim poslovnim partnerom US Soccer Education, od 1. do 10. jula 2017. na pomoćnim terenima stadiona Koševo u Sarajevu, organizuje fudbalski BALKAN KAMP.

 

balkan soccer camp 2017
Ovaj fudbalski talent šou, kako su ga mnogi nazvali, namijenjen je fudbalerima koji žele da se profesionalno angažuju u timovima s područja Balkana. Kako ističu u agenciji, kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne igrače iz domovine i dijaspore, te za sve strane fudbalere koji žele da se okušaju u balkanskim timovima.

Dolazak na kamp potvrdio je veliki broj trenera, skauta i menadžera iz regiona čijem budnom oku zasigurno neće promaći istinski talenti u ovom sportu.

BALKAN KAMP, kako ističe organizator, predstavlja dugoročnu poslovnu orijentaciju RD Sports Agency prema talentovanim igračima iz zemlje i dijaspore, a svi učesnici kampa će imati jedinstvenu šansu da prođu kroz proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije.

Sudionici kampa bit će skenirani formalnim parametrima kroz deset dana treninga i to po metodama koje se primjenjuju u radu svih modernih fudbalskih klubova.

Kamp će voditi iskusni nogometni treneri, a sam trening centar stadiona Koševo garantuje odlične uslove za održavanje ove sportske manifestacije. Inače, svi odabrani igrači bit će uključeni u bazu podataka ove agencije kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša, a najboljima će biti ponuđen angažman u nekom od profesionalnih timova s područja bivše Jugoslavije.

Svi zainteresirani za učešće u kampu, dodatne informacije o načinu registracije, uplate, kotizacije, mogu dobiti kod organizatora kampa, RD Sports Agency, na broj telefona 00387 61 381 057 ili kod partnera projekta (US Soccer Education Colorado – Murata Alibašića, na telefon 3035063853 ili mail adresu muratalibasic60@yahoo.com

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na zvaničnoj web stranici US Soccer Educationa.

You may also like...